Beeldhouwen/Sculpting

Beeldhouwen met natuurlijke materialen

Week 14 t/m 21 juli 

Frankrijk, L'Huy Preau

De kunstenaar Matisse, zei het al: "Ik geloof het pas als ik het kan aanraken”

Het werken in natuurlijke en traditionele materialen is een uitdaging. U kunt werken in steen, hout, klei of boetseerwas. Onze handen doen het werk, het zagen, raspen, vijlen, opbouwen heeft iets meditaties waardoor lichaam en geest in balans zijn.

Bij het maken van een beeld wil je vaak iets maken zoals het in je hoofd zit maar soms is het materiaal al uitgangspunt genoeg. Het tastbare en voelbare van materiaal is een mooie uitdagen om tot bewerking te komen. Het steen of hout geeft al zo veel inspiratie dat de rest bijna vanzelf gaat. Beeldhouwen is vooral spelen met licht, het kijken, je eigen beeldtaal ontdekken maar vooral het plezier in het vormen met materie. De verschillende beeldhouwtechnieken, de gereedschappen, het ontwikkelen van een idee komen aan bod.

Elke dag werken we lekker buiten in het prachtige landschap.

Het wordt een onbezorgde onderdompeling in het beeldhouwen

Beginners en gevorderden zijn welkom

Praktisch

De cursus voor een week kost 275 euro, dit is inclusief materiaal. Voor studenten en kinderen of mensen met een uitkering, zijn er speciale prijzen. 

Neem contact op voor vragen en specifieke wensen

De kosten voor het verblijf zijn inclusief overnachting en 3 fantastische vegetarische/biologische maaltijden per dag. Verder is er de gehele dag door koffie en thee.

U kunt verblijven in een eigen tent ( 400 euro voor een week) of kiezen voor een kamer in het landhuis (van af 560 euro per week) of een kamer met badkamer in de Oostweide (vanaf 660 euro). Een verblijf in een hoteltent is vanaf 490 euro per week.

Terug naar overzicht

For more information,

please contact

Klik hier
Website laten maken door Modual.